Choose your language: [ select lang ]

Specialister i højtryksrensning

IBKA har især specialiseret sig i højtryksrensning, slam-  og mammutsugning, Vi højtryks renser og fjerner  alt fra bygningsaffald til flydende kemiske produkter

Se alle produkter ›

Om os

IBKA A/S er landets førende virksomhed indenfor industriel rengøring. IBKA blev grundlagt i 1965 i Nykøbing Falster. Hovedkontoret ligger nu i Vordingborg og der er afdelinger i Kjellerup samt i Storbritannien.

Vi tilstræber at levere vores tjenester til alle former for industri indenfor højtryksrensning, tørstofsugning, industrislamsugning samt dekantering af slamprodukter, med fokus på rådgivning, kvalitet, sikkerhed og effektivitet.

Kvalitet

IBKA indfrier vores kunders forventninger til et serviceprodukt med høj kvalitet, integreret sikkerheds- og miljøstyring med overholdelse af alle myndighedskrav. Gennem certificeringer efter ISO 9 001 og ISO /TS 29 001 sikrer vi vores kunder den bedste planlægning, den bedste kvalitet og dokumentation ved udførelsen af opgaverne.

Sikkerhed

IBKA er certificeret efter OHSAS 18 001 og lever i vores daglige arbejde op til både standardens og vores kunders krav om et sikkert og godt arbejdsmiljø.

Miljø

IBKA er certificeret efter ISO 14 001, og gennem vores integrerede ledelsessystem sikrer vi vores kunder et miljømæssigt optimeret produkt, der tager afsæt i kundens forventninger. IBKA søger altid den optimale miljømæssige løsning under hensyn til teknik og sikkerhed.

Beliggenhed

IBKA A/S har hovedkontor i Vordingborg med afdelinger i Fredericia og Thorning i Danmark. Vi har endvidere afdeling i Cardiff i England.

Telefonservice

Vores telefon og faxnumre gør det muligt at komme i kontakt med en kvalificeret IBKA medarbejder hele døgnet. Uden for normal arbejdstid, omstilles der til en tjenestegørende IBKA ansat.

Tlf. (+ 45) 70 111 777
Fax (+ 45) 70112 777
E-mail: post@ibka.dk

 

undefined
 Brochure

 

 Download PDF af vores brochureVi tilstræber at leverer vores tjenester til alle typer af industri indenfor højtrykspuling, tørstofsugning, industrislamsugning samt dekantering af slamprodukterUmbraco CMS by MarkedsPartner