Choose your language: [ select lang ]

Specialister i højtryksrensning

IBKA har især specialiseret sig i højtryksrensning, slam-  og mammutsugning, Vi højtryks renser og fjerner  alt fra bygningsaffald til flydende kemiske produkter

Se alle produkter ›

Tankrensning

Et af IBKA største aktiver gennem årene har været tankrensningsopgaver under enhver form. Gennem  mangeartede opgaver og kategorier, har IBKA opbygget et knowhow der gør os til specialister på området.

IBKA har alt udstyr til en komplet tankrengøring: Højtryksanlæg, Tankvasker, Bull-worker og håndholdt udstyr. Vi har slam- og tørstofsugere, ADR og ATEX godkendte til transport af produkter. IBKA råder over sandvaskeudstyr og alle former for sikkerheds- og miljøudstyr.

IBKA tilbyder totalløsninger, eksempelvis ved efterbehandling af overflader med sandblæsning, priming og maling i samarbejde med vores godkendte leverandører.

Ved rensning af store olietanke, er der en del affald, såsom olieslam, rustflager og mange andre forureninger. Denne type miljøfarligt affald, inkl. procesvand, kan IBKA transportere og aflevere på godkendte modtagestationer.

IBKA kan, med vores dekanter-anlæg, tilbyde at separere affald i to faser (olie/vand og fast affald) således at deponeringsudgiften minimeres.

Alle opgaver udføres under nøje overholdelse af alle sikkerheds- og miljøkrav.

Kontakt os om Tank rengøring ›

Hvor det er muligt, og afhængigt af arten og karakteren af arbejdet, bruger vi spulerobotter for at maksimere sikkerheden.

Umbraco CMS by MarkedsPartner