Choose your language: [ select lang ]

Specialister i højtryksrensning

IBKA har især specialiseret sig i højtryksrensning, slam-  og mammutsugning, Vi højtryks renser og fjerner  alt fra bygningsaffald til flydende kemiske produkter

Se alle produkter ›

Ultra Højtryk

Med IBKAs specielle Ultra Højtryksanlæg på op til 3.000 bar, er det kun fantasien der sætter grænse for de opgaver der kan løses.

Ultra højtryks rensning er kendetegnet ved et lavt vandforbrug, og det betyder nedsatte omkostninger ved overfladerengøring, afrensning af industriafsnit, skibsoverflader og komponenter, hvor spildprodukter skal deponeres eller processpildevand renses før udledning i miljøet.

Det høje tryk og den lille vandmængde vil under overfladeafrensning på stål, på grund af den høje friktion, udvikle varme, som bevirker hurtig fordampning/tørring af overfladen, og giver ikke hurtigere korrodering, end luft-fugtigheden normalt udløser.

Med Ultra højtryks rensning kan der opnås afrensningskvaliteter der matcher de nødvendige krav, for at bringe overfladen tilbage til den oprindelige struktur.

Ultra højtryks rensningsopgaver kan typisk omfatte: Industriel rensning/ renovering …som alternativ til sandblæsning …betonrenovering.

Umbraco CMS by MarkedsPartner